A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
AllNet Telecom SRL
AllNet Telecom este internet provider care ofera servicii de Internet prin fibra optica pentru companii mici si mijlocii in Bucuresti si zonele limitrofe. Toate conexiunile prin fibra optica au latime de banda garantata si SLA (service level agreement) garantat contractual de 99%. AllNet vine si in intampinarea companiilor ce transmit TV/radio si chiar si a altor ISP cu servicii de transport de date, oferind interconectare de locatii prin fibra optica la preturi avantajoase.

Noi suntem prima companie de profil cu servicii de calitate, la preturi sub nivelul pietei care, insa, ofera cea mai rapida asistenta tehnica in cazul defectiunilor. Intr-un mediu cald si intr-un spatiu prietenos, dar profesional, timpul nostru este dedicat rezolvarii problemelor cu care companiile se confrunta in optimizarea nevoilor cu privire la serviciile de Internet. Ne propunem astfel sa garantam satisfactia clientilor nostri si sa cream relatii trainice de colaborare.

Vizitati si siteul nostru pentru mai multe detalii pe www.allnet.ro !
Judet: Bucuresti
Adresa: Strada Ialomicioarei nr 20, sector 1, Bucuresti
Telefon: 0741.650.650
Website: www.allnet.ro
Amro Electronic Grup
AMRO Grup importa si distribuie in Romania sisteme audio, echipamente sonorizare si lumini profesionale, fiind recunoscut ca principal furnizor pe piata echipamentelor audio profesionale.
Judet: Bucuresti
Adresa: Bd. Gh. Sincai, Nr. 2, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 0745097264