Termeni si conditii

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Regulile de mai jos guverneaza consecintele ce decurg din acestea.
Adresa email de contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
FabricadeAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a modifica si aduce la zi aceste reguli in orice moment, aceste modificari vor deveni valabile chiar din momentul afisarii lor pe site.
Pentru a folosi serviciile oferite de FabricadeAfaceri.ro va obligati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra. Daca datele furnizate sunt incomplete sau false, FabricadeAfaceri.ro.isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra.
- sa nu publicati informatii texte sau imagini cu caracter explicit sexual, obscen, violenta fizica si verbala, mesaje defaimatoare, mesaje de amenintare, mesaje de comercializare a drogurilor sau a altor obiecte si servicii interzise prin lege.
- sa nu publicati materiale sau informatii cu drept de autor , daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea scrisa a acestuia de a le afisa.
- sa nu creati mai multe conturi sau publica informatii (oferte,anunturi) cu acelasi continut.
FabricadeAfaceri.ro.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde si nu are obligatia legala de a controla informatiile de pe site oferite de utilizatori.
FabricadeAfaceri.ro este absolvit de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura datorata inextactitatii datelor si informatiilor publicate de utilizatori. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.
FabricadeAfaceri.ro.ro nu va putea fi tinut raspunzatoar fata de nici o persoana /entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea sitului www.FabricadeAfaceri.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
FabricadeAfaceri.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
Este strict interzis sa folositi sau sa contactati acest site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau securitatii acestuia.
Serviciile recomandate la afisare precum si celelalte servicii platite, postare firme, oferte, imobiliare se vor aplica automat la categoriile si descrierea validata de FabricadeAfaceri.ro la momentul inscrierii ca membru cu plata.
Nu se accepta inscrierea ca si membru cu plata a firmelor care promoveaza servicii de publicitate online, marketing online, doar cu anumite exceptii stabilite de propietarul site-ului.
Prin inscrierea dvs. in portalul FabricadeAfaceri.ro automat va exprimati acordul de a primi de la FabricadeAfaceri.ro mesaje prin email.
In conditiile nerespectatii de catre dvs. a acestor reguli de utilizare, FabricadeAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra.
FabricadeAfaceri.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa FabricadeAfaceri.ro.
Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la FabricadeAfaceri.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele FabricadeAfaceri.ro, erorile de operare, greva etc.